RAJI BUDO FITNESS

Új óratípus

A RAJI BUDO FITNESS edzés egy óra intenzív testmozgás, melynek során az AIKIDO, IAIDIO és JODO, valamint a RAJI UKEMI FITNESS elemeit ötvözzük a test minden részének megmozgatására, erősítésére és rugalmassá tételére. Az AIKIDO és más harcművészetek, japánul BUDO, gyakorlására jellemzően nagy hangsúlyt kap a figyelem (szellem) és mozgás (test) összehangolása és harmóniája. Az alapos bemelegítés után a TENJINCHI dojóban gyakorolható harcművészetek és a RAJI UKEMI FITNESS mozgásanyagából válogatunk össze egyszerű és hatékony gyakorlatokat.

alt description
alt description
alt description

A gördülések és gurulások elsősorban a törzs és a medence körüli izomzatot dolgoztatják meg. Az AIKIDO és JODO fafegyvereivel (bot és fakard) végzett alapmozdulatok: a különböző irányú vágások, csapások és szúrások pedig a karokat és a vállakat erősítik. A lábakat a gurulásokból való felállásokkal és a fegyverek használatából adódó guggoló, térdelő és álló pozíciók váltogatásával stimuláljuk. A gyakorlás jórészt egyéni, de esetenként, az AIKIDO egyszerű páros gyakorlatait is alkalmazzuk. Az edzéseket könnyed nyújtással zárjuk.

alt description
alt description
alt description
alt description

A RAJI BUDO FITNESS órákat mindenkinek ajánljuk, aki intenzíven és kiegyensúlyozottan szeretné erősíteni és edzeni a testét, de nincs ideje heti több alkalommal elmélyültebben aikidót, vagy más harcművészeteket gyakorolni. Továbbá javasoljuk azoknak a gyakorlóknak, akik a hagyományos BUDO gyakorlás mellett szükségét érzik egy intenzívebb, fizikálisabb edzésnek a heti rutinjukban. Kimondottan biztatjuk a rendszeres részvételre a fiatal (junior) AIKIDÓSOKAT, akik számára elengedhetetlenül fontos az izomzat fejlesztése és az állóképesség növelése.

alt description
alt description
alt description

A RAJI BUDO FITNESS órákon melegítőben, vagy bármilyen fitnesz ruhában meg lehet jelenni. A tatamin (gyakorló szőnyeg) mezítláb vagyunk, az öltözőből saját papucsban jövünk a terembe. Az eszközöket biztosítjuk.

alt description
alt description
alt description

Helyszín:
1134 Budapest, 13. kerület, Váci út 19.

Időpont:
Jelenleg csak egyéni magánórák keretében elérhető.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Érdeklődés és jelentkezés:

info[.k.u.k.a.c.]aikidoiskola.hu

+36 70 2253505

© Gollob Szabolcs
fotó: Gollob Hanna