RAJI BUDO FITNESS

Új óratípus

A RAJI BUDO FITNESS edzés egy óra intenzív testmozgás, melynek során az AIKIDO, IAIDIO és JODO, valamint a RAJI UKEMI FITNESS elemeit ötvözzük a test minden részének megmozgatására, erősítésére és rugalmassá tételére. Az AIKIDO és más harcművészetek, japánul BUDO, gyakorlására jellemzően nagy hangsúlyt kap a figyelem (szellem) és mozgás (test) összehangolása és harmóniája. Az alapos bemelegítés után a TENJINCHI dojóban gyakorolható harcművészetek és a RAJI UKEMI FITNESS mozgásanyagából válogatunk össze egyszerű és hatékony gyakorlatokat.

image
image
image

A gördülések és gurulások elsősorban a törzs és a medence körüli izomzatot dolgoztatják meg. Az AIKIDO és JODO fafegyvereivel (bot és fakard) végzett alapmozdulatok: a különböző irányú vágások, csapások és szúrások pedig a karokat és a vállakat erősítik. A lábakat a gurulásokból való felállásokkal és a fegyverek használatából adódó guggoló, térdelő és álló pozíciók váltogatásával stimuláljuk. A gyakorlás jórészt egyéni, de esetenként, az AIKIDO egyszerű páros gyakorlatait is alkalmazzuk. Az edzéseket könnyed nyújtással zárjuk.

image
image
image
image

A RAJI BUDO FITNESS órákat mindenkinek ajánljuk, aki intenzíven és kiegyensúlyozottan szeretné erősíteni és edzeni a testét, de nincs ideje heti több alkalommal elmélyültebben aikidót, vagy más harcművészeteket gyakorolni. Továbbá javasoljuk azoknak a gyakorlóknak, akik a hagyományos BUDO gyakorlás mellett szükségét érzik egy intenzívebb, fizikálisabb edzésnek a heti rutinjukban. Kimondottan biztatjuk a rendszeres részvételre a fiatal (junior) AIKIDÓSOKAT, akik számára elengedhetetlenül fontos az izomzat fejlesztése és az állóképesség növelése.

image
image
image

A RAJI BUDO FITNESS órákon melegítőben, vagy bármilyen fitnesz ruhában meg lehet jelenni. A tatamin (gyakorló szőnyeg) mezítláb vagyunk, az öltözőből saját papucsban jövünk a terembe. Az eszközöket biztosítjuk.

image
image
image

Helyszín:
1134 Budapest, 13. kerület, Váci út 19.

Időpont:
péntek: 17:45-18:45,
első óra szeptember 16.

Részvételi díjak:
1 óra 3 000 Ft
10 alkalmas bérlet 25 000 Ft (3 hónapig érvényes)
Havi tagságival rendelkező dojo tagoknak 2 500 Ft / alkalom, vagy 9 000 Ft / hó.
A 10 alkalmas bérlet használható a kedd-csütörtöki RAJI UKEMI FITNESS órákon is.
Kombinált FITNESS havi tagsági díj: 20 000 Ft.
Fizetés átutalással vagy készpénzzel.

Érdeklődés és jelentkezés:

info[.k.u.k.a.c.]aikidoiskola.hu

+36 70 2253505

© Gollob Szabolcs